Nem vagy bejelentkezve
Xbox One
Grand Theft Auto V (GTA 5) Xbox One

Grand Theft Auto V (GTA 5) Xbox One

Készlet: Raktáron

Megjelenés: 2014. 11. 18.

Stílus: Akció / Kaland

Kiadó / gyártó: Rockstar Games

Pegi: 18+

18 999Ft

Adatok

Xbox One-ra is ellátogat a Rockstar Games üdvöskéje, a mindenki által jól ismert Grand Theft Auto V. Az új részben visszatérünk Los Santos városába, ahol a sorozat történetében először nem egy, hanem rögtön három új karakter szemszögéből élhetjük át a bűnözők nem mindennapi életét.

Michael, Franklin és Trevor mind más egyéniségek, más-más képességekkel, és történettel, akik a maguk módján színesítik a GTA 5 világát. A sztori előrehaladtával pedig kedvünk szerint váltogathatunk közülük, hogy mindhármuk oldalán átélhessük a véget nem érő őrült kalandok sorát.

Los Santos és a környező vidék egy óriási bejárható területet biztosít, ahol a temérdek fő- és mellékküldetésen kívül rengeteg jármű és fegyver vár ránk, amit kényünk-kedvünk szerint testre szabhatunk. Ha mindez nem lenne elég, akkor bármikor csatlakozhatunk a GTA Online-hoz, ahol sokfajta játékmód vár ránk, akár egyedül, akár barátainkkal szeretnénk játszani.

  • Visszatért a Grand Theft Auto V, ami újgenerációs grafikával és rengeteg újdonsággal érhető el Xbox One-ra!
  • Fedezd fel Los Santos-t és környékét, Michael, Franklin és Trevor oldalán!
  • Csatlakozz a GTA Online változatos játékmódjaihoz, ahol egyedül vagy barátaiddal karöltve randalírozhattok Los Santos utcáin!

 

Ugrás az oldal tetejére