Nem vagy bejelentkezve
Xbox One
Far Cry 4 Xbox One

Far Cry 4 Xbox One

Készlet: Nincs raktáron

Megjelenés: 2014. 11. 18.

Stílus: FPS

Kiadó / gyártó: Ubisoft

Pegi: 18+

12 999 Ft
10 999Ft

Adatok

Folytatódnak kalandjaink az FPS-rajongók által már jól ismert Far Cry-sorozat negyedik részében, ahol a már megszokott koncepció mellett egy teljesen új helyszín vár ránk, hogy felfedezhessük annak minden szegletét.

Üdv Kyratban! A Ubisoft fejlesztőcsapata ezúttal a Himalája hegyvidékeire kalauzol el minket, ahol a szemkápráztató és változatos tájat egy helyi diktátor vette uralma alá, és tartja rettegésben az ott élő embereket. Persze mi sem maradhatunk ki a konfliktusból, így már a játék elején szembesülünk a térségben húzódó ellentétekkel. Az előző részekből megismert masszív FPS-élmény tökéletesen kihasználja az új helyszínt, ahol kényünk-kedvünk szerint járhatjuk be a gazdag állat- és növényvilággal tarkított mesés tájakat. A veszély és az izgalom most sem maradhat el, hiszen bármelyik pillanatban megtámadhat minket egy vadállat, vagy egy éppen arra portyázó ellenséges alakulat.

A játék ellát minket mindenféle tennivalóval. A fő- és mellékküldetések teljesítésével a pénzen kívül tapasztalati pontokat is kapunk, amikkel a játék során különböző képességeket és fejlesztéseket oldhatunk fel, ezzel könnyebbé téve boldogulásunkat Kyrat veszélyes vidékein. Kalandozásaink során a csónaktól kezdve a katonai teherautón keresztül a kétszemélyes kishelikopterig mindenféle járművet igénybe vehetünk, míg gyalog járva a természetet értékes állati-növényi hozzávalókat gyűjthetünk a későbbi kellékek előállításához.

Unod a kampányt? Csatlakozz a spirituális, természetfeletti képességekkel rendelkező őslakosok és a modern fegyverekkel és járművekkel felszerelt forradalmárok harcához. Lopakodás és varázslatos képességek, vagy véget nem érő géppuskatűz? Te melyik oldalra állsz?

 

  • Immár negyedik alkalommal tér vissza a Far Cry-sorozat, ám ezúttal játszóterünk helyszínéül a Himalája végtelen hegységei szolgálnak.
  • Fedezd fel Kyrat változatos térségeit, ahol rengeteg rejtély és kincs vár rád kalandozásaid során.
  • Csatlakozz a spirituális őslakosok és a modern fegyveres forradalmárok harcához a többjátékos módban!
  • Légy részese egy felejthetetlen játékélménynek, gyönyörű újgenerációs grafika kíséretében az Xbox One konzolon!
Ugrás az oldal tetejére