Nem vagy bejelentkezve
Xbox One
Assassin's Creed Unity Xbox One

Assassin's Creed Unity Xbox One

Készlet: Raktáron

Megjelenés: 2014. 11. 14.

Stílus: Akció / Kaland

Kiadó / gyártó: Ubisoft

Pegi: 18+

9 999 Ft
8 999Ft

Adatok

A Ubisoft sikersorozatának legújabb tagjában a francia forradalomnak lehetünk részesei, ahol új hősünk, Arno Victor Dorian szemszögéből élhetjük át a forradalom eseményeit, és az Asszaszin rend Templomosokkal vívott háborújának egy újabb szegmensét.

A forradalomtól hangos Párizs a szó szoros értelmében óriási, a bejárható terület hatalmas és változatos. Az Assassin’s Creed-sorozathoz híven rengeteg ikonikus épülettel találkozhatunk barangolásaink során, így például a híres Notre Dame-mal is.

Újítások szép számmal kerültek a játékba, ilyenek közé tartozik a vadonatúj parkour rendszer, és a rejtett pengéből továbbfejlesztett íjpuska.
Jelentősen fejlődött a harcrendszer
is, tehát egy sokkal jobb, reálisabb kezelőfelületet kapunk.

A fő történetszál mellett szép számmal várnak ránk a mellékküldetések, gyűjthető tárgyak és rejtélyek. Ráadásul a sorozat történetében először barátainkat is segítségül hívhatjuk a 4 fős kooperatív mód keretében, ami számottevően megnöveli a játékba fektetett óráink számát.

  • Légy részese a forradalomtól hangos Párizsnak, és küzdj meg a Templomos renddel az új asszaszin, Arno oldalán!
  • Fedezd fel a várost, ahol a fő- és mellékküldetéseken kívül rengeteg kincs, gyűjthető tárgy, és véletlenszerű utcai esemény vár rád!
  • Csatlakozz barátaid oldalán a harchoz a négyfős kooperatív mód segítségével az Xbox One konzolon!
Ugrás az oldal tetejére