Nem vagy bejelentkezve
Xbox 360
Assassin's Creed Rogue Xbox 360

Assassin's Creed Rogue Xbox 360

Készlet: Nincs raktáron

Megjelenés: 2014. 11. 14.

Stílus: TPS

Kiadó / gyártó: Ubisoft

Pegi: 18+

6 500Ft

Adatok

Az Assassin's Creed Rogue futtatásához merevlemez szükséges!

Újabb szegletét ismerhetjük meg az asszaszin testvériség és a templomos rend között zajló harcoknak, azonban az Assassin’s Creed Rogue-ban az eddig megszokott szemszög egyenes ellentétét élhetjük át Shay Patric Cormac, a templomos irányítása alatt.

A 18. század közepén járunk, helyszínünk Észak Amerika, ahol bejárhatjuk New York városát és az Appalache folyó völgyét, vagy akár az Északi-sarkra is tehetünk egy kis kitérőt. A történet a hétéves háború eseményeit dolgozza fel, így nem kerülünk messze az Assassin’s Creed III-ból megismert Kenway családtól, kiknek újabb sötét titkait ismerhetjük meg kalandozásaink során.

Új főhősünk, még ha nem is asszaszin, de rendelkezik az összes korábbi részben megismert mechanikával, így falra mászásból, akrobatikus mozdulatokból és látványos kivégzésekből sem szenvedünk hiányt a játék során. A játékmenetbe pedig visszatér a hajózás is, ami rengeteg plusz felfedeznivalót és küldetést biztosít majd számunkra.

  • Az Assassin’s Creed Rogue-ban ezúttal egy templomos, Shay Patric Cormac szemszögéből élhetjük majd át a ránk váró kalandokat!
  • Fedezd fel Észak-Amerika ikonikus helyszíneit, így például New York városát, ahol a sorozathoz hűven rengeteg küldetés, felfedeznivaló és kincs vár rád!
  • Vitorlázz a tengerre új hajódon, a Morriganen, és légy részese az epikus tengeri csatáknak, vagy indulj felfedező hadjáratra akár az Északi-sarkra is!
Ugrás az oldal tetejére