Nem vagy bejelentkezve
PS4
Assassin's Creed Unity PS4

Assassin's Creed Unity PS4

Készlet: Nincs raktáron

Megjelenés: 2014. 11. 14.

Stílus: Akció / Kaland

Kiadó / gyártó: Ubisoft

Pegi: 18+

13 500 Ft
10 999Ft

Adatok

A Ubisoft sikersorozatának legújabb tagjában a francia forradalomnak lehetünk részesei, ahol új hősünk, Arno Victor Dorian szemszögéből élhetjük át a forradalom eseményeit, és az Asszaszin rend Templomosokkal vívott háborújának egy újabb szegmensét.

A forradalomtól hangos Párizs a szó szoros értelmében óriási, a bejárható terület hatalmas és változatos. Az Assassin’s Creed-sorozathoz híven rengeteg ikonikus épülettel találkozhatunk barangolásaink során, így például a híres Notre Dame-mal is.

Újítások szép számmal kerültek a játékba, ilyenek közé tartozik a vadonatúj parkour rendszer, és a rejtett pengéből továbbfejlesztett íjpuska.
Jelentősen fejlődött a harcrendszer
is, tehát egy sokkal jobb, reálisabb kezelőfelületet kapunk.

A fő történetszál mellett szép számmal várnak ránk a mellékküldetések, gyűjthető tárgyak és rejtélyek. Ráadásul a sorozat történetében először barátainkat is segítségül hívhatjuk a 4 fős kooperatív mód keretében, ami számottevően megnöveli a játékba fektetett óráink számát.

  • Éld át az új asszaszin szemszögéből a francia forradalom eseményeit, igazi újgenerációs grafika kíséretében a PlayStation 4-en!
  • Kalandozz Párizs utcáin és merülj el a város nyújtotta lehetőségek tárházában!
  • Fejleszd karakteredet halálos képességek és erősebb öltözetek feloldásával!
Ugrás az oldal tetejére