Nem vagy bejelentkezve
PS3
Assassin's Creed Rogue PS3

Assassin's Creed Rogue PS3

Készlet: Nincs raktáron

Megjelenés: 2014. 11. 14.

Stílus: TPS

Kiadó / gyártó: Ubisoft

Pegi: 18+

6 500Ft

Adatok

Újabb szegletét ismerhetjük meg az asszaszin testvériség és a templomos rend között zajló harcoknak, azonban az Assassin’s Creed Rogue-ban az eddig megszokott szemszög egyenes ellentétét élhetjük át Shay Patric Cormac, a templomos irányítása alatt.

A 18. század közepén járunk, helyszínünk Észak Amerika, ahol bejárhatjuk New York városát és az Appalache folyó völgyét, vagy akár az Északi-sarkra is tehetünk egy kis kitérőt. A történet a hétéves háború eseményeit dolgozza fel, így nem kerülünk messze az Assassin’s Creed III-ból megismert Kenway családtól, kiknek újabb sötét titkait ismerhetjük meg kalandozásaink során.

Új főhősünk, még ha nem is asszaszin, de rendelkezik az összes korábbi részben megismert mechanikával, így falra mászásból, akrobatikus mozdulatokból és látványos kivégzésekből sem szenvedünk hiányt a játék során. A játékmenetbe pedig visszatér a hajózás is, ami rengeteg plusz felfedeznivalót és küldetést biztosít majd számunkra.

  • Az Assassin’s Creed Rogue-ban új főhősünk, Shay Patric Cormac, a templomos szemszögéből ismerhetjük meg az évszázados viszály egy újabb szegmensét.
  • Légy részese a 18. századi Észak-Amerikai történéseknek, így a hétéves háborúnak, ahol New York és az Appalache folyó völgye lesz a játszóterünk.
  • Ha meguntad a szárazföldi harcokat, vitorlázz a tengerre a rengeteg kincs és felfedeznivaló reményében új hajónkon, a Morriganen!
Ugrás az oldal tetejére